Gör en insats som består - bli fadder

Som fadder knyter du ett varaktigt band till en utrotningshotad art. Med ditt stöd kan vi fortsätta genomföra projekt för att försäkra oss om att hotade arter som tigrar, pandor och gorillor inte går förlorade.
 

Din gåva bidrar du också till ett ansvarsfullt och hållbart fiske, skogsbruk och jordbruk för att ta hand om de ekosystem där både växter, djur och människor ingår. När du blir fadder stödjer du WWF månadsvis via autogiro. Just regelbundenheten i din gåva har stor betydelse. Den bidrar till att vi kan få bättre framförhållning och sätta in våra insatser med större kraft.
Tack för din insats - den behövs!

 

Ge bort ett fadderskap

Du kan även välja att ge bort ett fadderskap i present till någon. För mottagaren blir det en uppskattad present som räcker länge!
 
Om du vill ge bort ett fadderskap i present klickar du här! 
Efter att du skickat in din anmälan om att ge bort ett fadderskap kommer du inom ca 3 dagar att få ett gåvobevis hemskickat, som du sen kan ge bort. Mjukdjuret skickas senare och det kan upp till några veckor innan det levereras.

Ge bort ett fadderskap!

Som givare av ett fadderskap bidrar du varje månad till Världsnaturfondens viktiga arbete. För mottagaren av gåvan blir det en uppskattad present som räcker länge!

Klicka här för att ge bort ett fadderskap

Svensk Insamlingskontroll har givit WWF rätt att använda 90-konto. WWF följer Svensk Insamlingskontrolls regler för insamling.fvffgf WWFs 90-konto garanterar att din gåva används till naturvård.